Huoltopalvelut

 

Kattavat kylmäkoneiden huoltopalvelumme sisältää huolto- ja korjauspalvelut kaikille kylmälaitteille. Kylmiöiden, pakastimien ja kylmätilojen toimintavarmuus ja luotettavuus on hyvä varmistaa määräaikaishuolloilla. Erittäin vaivaton tapa hoitaa huollot ja tarkastukset, on solmia vuosihuoltosopimus.

Miksi tilata kylmälaitehuolto ammattilaisella?

  • Koneen käyttöikä pitenee – Säästät selvää rahaa ja aikaa, kun huollat säännöllisesti kylmälaitteitasi. Vanhat ja tutut kylmälaitteet pysyvät käytössäsi pidemmän aikaa.
  • Kylmälaitteet vaativat säännöllistä kylmälaitehuoltoa – Mikään kone ei kestä ikuisesti ilman huoltoa. Kaikkia koneita tulisi huoltaa säännöllisesti. Näin kylmälaitteet toimivat oikein ja turvallisesti vuodesta toiseen. Kylmälaitehuolto on sijoitus laitteen moitteettomaan käyttöön.
  • Ammattilainen tuntee koneet ja merkit Me Best Cool Oy:ssä tiedämme ja tunnemme kaikki myymämme ja huoltamamme koneet läpikotaisin. Meidän kautta saat myös laadukkaatvaraosat laitteillesi.
  • Huolto on taatusti osaavaa ja ammattimaista. Kun kylmälaitteet huoltaa alansa ammattilainen lopputulos on taatusti pitkäikäistä ja työjälki erinomaista.
  • Huoltaminen onnistuu kerralla oikein ja nopeasti eikä laitetta tarvitse useampaan kertaa huollattaa saman ongelman takia. Näin aikaa ja rahaa säästyy muuhun tarpeelliseen.

Toteutamme huoltopalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme niin kylmälaitekorjauksia kuin ennakoivaa kunnossapitoa ja kylmälaitteiden kuntokartoituksia. 

VISIO

 

Hyvä kylmälaiteahuolto- tai asennus perustuu luotettavaan palveluun, kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyteen.

Asiakkaiden tarpeiden huomioonottaminen tulee olla aina toiminnan keskiössä, sillä asennuksia tehdään ihmisten kodeissa, myymälöissä, tehtaissa, rakennustyömailla ja toimistoissa. Oli työ missä tai milloin tahansa, siitä lähes poikkeuksetta aiheutuu häiriötä, käyttökatkoksia, meluhaittaa, yms. Työnteosta aiheutuvia haittoja ei voida välttää, mutta tilan ja asiakkaan tarpeet huomioonottamalla häiriöt voidaan minimoida.

BRÄNDI

 

Best Cool Oy sopeutuu kylmäalan jatkuviin muutoksiin ja laajaa kylmäalan osaamistaan hyödyntäen keksii ratkaisun asiakkaan kylmäntarpeen ongelmiin. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa löytävät he tilanteessa kuin tilanteessa asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun jonka seurauksena asiakas saa parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen.